MAKEUP MASTERCLASSES

voor professionals

Zoals je hier ziet, geef ik naast mijn locatie-werk ook PRO Makeup Masterclasses. Als Professioneel Visagiste heb ik gewerkt voor merken als Andrélon, Footlocker, Wehkamp, Miss Nederland en meer!

Met mijn workshops en presentaties wil ik jou inspireren en je vooral in laten zien dat het niet zo dik opgezet hoeft te worden als je wellicht denkt. Ik neem je dan ook graag mee in mijn natuurlijke insteek en werkwijze.

Mijn Pro Makeup Masterclasses zijn altijd gericht op wat jij doet (of wilt doen) binnen de visagie branche. Hierdoor krijg je geen ‘one-size-fits-all’ Masterclass, maar een Makeup Masterclass die echt op jou is toegespitst. Of je nu net wilt beginnen met visagie (als bijverdienste), of al meerdere jaren ervaring hebt.

background

PRO Makeup Masterclasses

Wat anderen zeggen

Deze Bruidsmakeup Masterclass is te boeken op een datum in overleg.

Heb je interesse in één van deze Makeup Masterclasses? Vul dan het formulier in en de Masterclass die je wil volgen. Zodra ik je aanvraag binnen heb, neem ik zo snel mogelijk contact met je op.
Je kan me ook altijd een berichtje sturen via instagram (@freethefreckles) als je ergens hulp bij nodig hebt.