background

Makeup jouw
Hero-versie

Ik ben hier om je te helpen je mooiste zelf werkelijkheid te maken. Ik wil dat je vertrouwen hebt in de dingen die voor jou natuurlijk zijn en uniek maken. Mijn doel is om je te leren hoe je je eigen make-up kunt doen om deze unieke kenmerken te accentueren. Je eindigt met een frisse, krachtige look die bij jou past en de technieken waardoor je het vol kunt en WILT houden; Jouw eigen Hero-versie.

 

Als jij overwhelmed bent wanneer je een makeupwinkel inloopt, of als je al die producten voorbij ziet komen via social media, dan is dit traject voor jou!
In Makeup jouw Hero-versie vind je unieke tips en instructies over hoe je je persoonlijke stijl kunt kiezen; welke makeup het beste bij jouw gezichtsvorm past; hoe je makeup aanbrengt op een manier die past bij je huidskleur, oogkleur, haarkleur en overall levensstijl (of je nou vijf minuten hebt of de tijd neemt).

Creëer je eigen ‘Hero-versie’

De versie van jezelf die je inspireert; de best mogelijke versie van jezelf.

Wat ik vaak hoor als Professioneel Visagiste

De problemen

Ik wil dat topwijf terug zien in de spiegel!
Geen smoesjes meer!
background

Je vindt makeup eigenlijk heel leuk!
Maar ik hoor je denken…

Ik wil niet ‘dicht geplamuurd’ worden, maar er natuurlijk frisser uitzien

Ik ben helemaal niet handig met makeup

Ik heb eigenlijk geen idee waar ik moet beginnen…

Ik wil wel iets veranderen, maar ben bang voor reacties van anderen

No worries! Met dit online traject…

Kies je vol zelfvertrouwen makeup die bij jou past!

Weet je hoe je snel en effectief je makeup kan doen

Geef je je ogen/lippen meer focus, zonder al te veel poespas

Snap je welke makeup producten voor jou werken. In plaats van producten kopen die in een la verdwijnen

Heb je mij aan je zijde en uitleg die je altijd terug kunt kijken

Wat anderen zeggen

Over Makeup jouw Hero-versie, dé Online Makeup Cursus!

Een mooie look die echt bij jou past.
WAUW, dat ben jij!

Cursus inhoud

Module 1

Jouw persoonlijke stijl

Jouw omgeving, vrienden, familie, wellicht zelfs jouw collega’s hebben vaak invloed op welke makeup jij draagt. We gaan een eigen inspirerende versie creëren van onszelf: jouw Hero-versie.
Hierdoor krijg je inzicht in de makeup routine, producten en technieken die jij wilt toepassen.
Module 2

Kleurentheorie

Eén van de meest gestelde vragen is “Welke kleur moet ik gebruiken?” In deze module neem ik je mee in de kleurentheorie van foundation tot lipstick, en alles wat daar tussen ligt.
Ik neem je mee in de relatie tussen kleuren, hoe je deze kunt mixen én hoe je deze kunt combineren om een mooie, kloppende look te creëren.
Module 3

Penselen

Penselen kunnen jouw makeup maken of breken. Dit is de basis van alle makeup. Heb je bepaalde penselen niet? Dan komt dit aan de top van jouw boodschappenlijstje. Ik geef je een checklist voor welke penselen je nodig hebt om jou naar die Hero-versie te krijgen.
Module 4

Unieke vormen

Iedereen is uniek. In deze module neem ik je mee in diverse vormen in het gezicht en jouw ogen. Ik laat je zien welke relatie deze vormen tot de makeup om het beste resultaat te behalen. Ook als je deze optisch wilt veranderen.
Module 5

Preppen (Voorbereiding)

Wanneer jouw huid er van nature al beter uit ziet, wordt jouw makeup look ook mooier! Het is niet voor iedereen een fijn onderwerp, maar zeker de moeite waard om eens in te duiken! Ik neem je mee in de basis van huidverzorging en reiniging, en het creëren van een long-lasting basis voor makeup.
Module 6

Concealer & Foundation

We beginnen met het egaliseren van de huid. Hoe creëren we een rustige basis om mee van start te gaan? Ik leg uit welke producten er zijn en welke jij op basis van jouw wensen (zie Module 1: Jouw persoonlijke stijl) het beste kunt kiezen. En hoe zit dat nou eigenlijk met het mengen van Foundations….?
Module 7

Bronzer, Blush & Highlight

Ik noem deze stap altijd “Van porseleinen poppetje naar mens”: We gaan weer kleur terugbrengen in het gezicht. Stap voor stap applicatie technieken geven jouw gezicht vorm, frisheid en definitie.
Module 8

Wenkbrauwen

Wenkbrauwen zijn het kader van jouw gezicht – de lijst van het kunstwerk. Het is een ontzettend belangrijk onderdeel in jouw expressie. We gaan vorm creëren in de wenkbrauwen, door deze (wellicht) te epileren, trimmen en/of bij te tekenen.
Module 9

Oogmakeup

Elke oogschaduw look is gemaakt op basis van 3 technieken:
1. Natuurlijke Oogmakeup Look (van binnen naar buiten)
2. Smokey Eyes (van boven naar onder)
3. Eyeliner
Ik neem je mee in deze technieken en hoe je deze ein-de-loos kunt combineren.
Module 10

Lippen

Lipstick maakt jouw look helemaal af. Of je nu gaat voor een zachte kleur (lipbalm?) of een statement lip. De keuze is aan jou! Ik neem je mee in een prachtige rode lip, laat je zien hoe je het slimst kan werken met lippotlood en welke kleuren jou het beste staan.

Deze ronde incl. community en livesessies voor €147

Ik leer hoe je je persoonlijke stijl en routine kunt vinden die past in jouw leven. Dan kun je de look samenstellen die 100% bij jou past.

Wat krijg je allemaal?

background

Neem het heft in eigen handen

Ik geloof echt dat iedereen er uit kan zien als haar Hero-versie, of je nu 20 bent of 80. Ik ga je helpen je mooiste zelf te worden, op een natuurlijke manier.
Ken je me al? Dan weet je dat ik niet van dikke lagen houd, maar van natuurlijk uitziende makeup. Ken je me nog niet? Dan weet je het nu! ☺ Geen pancake-faces, geen 300 lagen: just beautiful skin. Met of zonder rode lippen of sexy smokey eyes.

Mijn doel: Jouw zelfvertrouwen opbouwen door de kracht van makeup. Ik wil dat je met liefde naar jezelf kijkt. Het gaat niet alleen om het creëren van een mooie look, maar ook om wát je precies kunt gebruiken; wat er voor jou werkt. Weten wat textuur doet voor jouw huid, weten wat kleuren doen voor jou, weten welke technieken je kunt gebruiken; dat is waar het om gaat. Als je dat weet: dan kan je alles!

3 Bonussen waarom je NU mee moet doen

BONUS BONUS BONUS

✔️ 4 Livesessies
Waar we via Zoom meer vragen kunnen behandelen en extra tips geven (€300)

 

✔️ Instagram community
Toegang tot een besloten instagram account voor nóg meer tips en inspiratie. Niet alleen van mij, maar ook van mede-cursisten.


✔️
 Kortingscodes
Je krijgt van mij kortingscodes en tips over waar je je make-up (goedkoper) kan kopen; zowel online als offline.

Totale waarde €874⁺ Nu te volgen voor €147
Fris. Natuurlijk. Krachtig. En dat helemaal zelf!

Je mooiste zelf is binnen handbereik.

Ik wil dat je de mooiste versie van jezelf bent.

Ik geloof dat je schoonheid iets is waarmee je bent geboren, en ik wil je helpen het te omarmen. Ik geloof dat make-up een hulpmiddel en een kunstvorm is, maar het moet niet als werk voelen. Ik ben hier om je te helpen je mooiste zelf werkelijkheid te maken zonder op te offeren wie je bent of wat jou uniek maakt.

Geloof mij wanneer ik zeg dat dit dé cursus is waarbij jij de hoe, wat, waar en wanneer leert. Ik laat je zien hoe gemakkelijk het kan zijn om de look bij te houden (trends, andere levensfase…).
Maak je geen zorgen – ik zal je stap voor stap door alles leiden en ervoor zorgen dat JIJ vertrouwd bent met de technieken voordat we verder gaan. JIJ bepaalt namelijk helemaal zelf het tempo en je kunt het 12 maanden lang terugkijken of opnieuw erbij pakken. Ik ben dus als het ware altijd aan je zijde wanneer je je makeup op doet.

Meest gestelde vragen

Stap nog snel in voor maar €147

background

Toch nog een vraag?

Laat het weten!