We beginnen samen op 3 oktober!

Geniet eerst nog lekker van de zomer en de vakantie.
Dan zie ik je daarna!

background

Makeup Checklist voor op Beeld

Doe zelf je makeup voor foto of video

Sta je zelf als Ondernemer op beeld, maar wil je nu écht eens leren hoe je een prachtige natuurlijke look kan creëren? Heb je het budget niet om keer op keer een professionele Makeup Artist in te huren? Dan is deze cursus perfect voor jou! In 7 dagen ben jij jouw eigen Makeup Professional.

Creëer je eigen ‘Hero-versie’ van jezelf en sta vol zelfvertrouwen voor de camera!

Wat ik als Professioneel Visagiste vaak hoor
FAQ / The Struggles
Neem het heft in eigen handen

Ik geloof er oprecht in dat iedereen zelfvertrouwen van een beetje extra aandacht! Ik ga je helpen om op natuurlijke wijze een krachtige Ondernemer neer te zetten ready to conquer the world.

Ken je me al? Dan weet je dat ik niet van dikke lagen houd, maar van natuurlijk uitziende makeup. Ken je me nog niet? Dan weet je het nu! ☺
Geen pancake-faces, geen 300 lagen: just beautiful skin. Met of zonder rode lippen of sexy smokey eyes.

Mijn doel: jou leren hoe je jezelf kan opmaken, zodat je met liefde naar jezelf kijkt. Het gaat niet alleen om het creëren van een mooie look, maar ook om wat je precies kunt gebruiken om liever voor je huid te zijn en te weten wat er voor jou werkt.

Weten wat textuur doet voor jouw huid, weten wat kleuren doen voor jou; dat is waar het om gaat!
Als je dat weet: dan kan je alles!

Een overzicht van de cursus
DE INHOUD

Er is zoveel makeup dat je even helemaal de weg kwijt bent. Welke kleur moet je nou hebben? Welke textuur?

Wat past het beste bij jou? Iedereen geeft je anders advies en tevreden ben je niet echt…

Kleine dingen maken een groot verschil. Wat een cliché, maar hoe ontzettend waar!

 

Ik laat jou dat topwijf terug zien in de spiegel!

Wat anderen zeggen over mij
Prachtig, professioneel werk. Het is erg fijn om met Sophie samen te werken. Lieve dame!
Super gave en mooie make up tijdens de shoot! Sfeer was erg gezellig.
Sophie is een geweldige make-up artist. Ze denkt super goed mee met mij als fotograaf en met de klanten.
Sophie luistert heel goed naar wat je wensen zijn, en zorgt ervoor, door de make-up op een natuurlijke wijze vorm te geven, dat je de mooiste versie van je eigen zelf kunt voelen. Heel erg bedankt!
Ik wist niet dat je met zo weinig zó´n groot verschil kon maken!
Jij hebt mij mega geholpen met de uitleg over hoe je een natuurlijke make-up look op te bouwen. Daar had ik geen idee van. Plus een introductie in soorten make-up (bijvoorbeeld foundation: vloeibaar versus poeder) en wat je waarvoor gebruikt en met welk doel. Dat was super verhelderend voor me! En daardoor kon ik ook zelf keuzes maken bij het kopen van spullen. ❤️
Waarom moet je mee doen?

Ja, je kunt veel op YouTube vinden, maar een dedicated cursus is efficiënt en doeltreffend.

Totale waarde €688⁺ Nu te volgen voor €147
Fris. Natuurlijk. Krachtig. En dat helemaal zelf!