background

Met alle instagramaccounts, contouring/shaping technieken en tutorials in de beautywereld van nu zien we veel manieren om jezelf geheel om te toveren. Als Makeup Artist / Visagiste heb ik mij juist gespecialiseerd in natuurlijk uitziende makeup. Hierbij hoort een gezonde, frisse teint en accenten die jouw mooiste kenmerken uit laten komen. Juist daarom zijn deze workshops ook geschikt voor alle leeftijden.

Ben jij een leuke meid die net begint met makeup? I’ll teach you! Ben je een mooie vrouw, maar heb je geen idee wat je nou precies moet gebruiken? I’ll teach you! Create your own makeup dream met deze makeup workshop.

 

Niets zo leuk als makeup. Tenminste, als je het aan mij vraagt. Maar hoe werkt alles nou precies?

Met de Makeup Cursus neem ik je mee in de wereld van concealers, primers, oogschaduws en uiteraard de technieken die daar bij horen. Van jong tot oud, en van beginner tot de dames die wat anders uit willen proberen.
We creëren samen prachtige natural looking skin. En ik beantwoord al je vragen. Van een egale teint tot de perfecte smokey eye, en van lips tot cheeks… Een nog mooiere versie van de al prachtige vrouw die je bent.

coming soon
01.06.2021

Wat super tof dat je nu al nieuwsgierig bent naar mijn makeup cursussen!

Vanaf 1 juni starten we echt! Ik kan echt niet wachten tot ik jou (en de familie en alle vriendinnen) mag ontvangen! Tot die tijd… kan je mij alvast een beetje leren kennen op instagram. Mijn naam is Sophie en ik geef tips, tricks en inspiratie op mijn instagram account @exceedreality

 

Heb je een brandende vraag?
Stuur dan een mail naar sophie@freethefreckles.nl – Dan kom ik zo snel mogelijk bij je terug!